CASIO G-SHOCK SKELETON CAMOUFLAGE

Aki a CASIO-t szereti, sosem unatkozik! Egyrészt viszonylag kevés pénzért, igencsak komoly gyűjteményt építhetünk e japán márka kínálatából. Másrészt, kimeríthetetlen a variációk tárháza. Az aktuális érdekesség részben átlátszó, részben terepmintás, itt-ott fém, és lássuk be, menő. Íme a CASIO G-SHOCK SKELETON CAMOUFLAGE kollekció!

A változatosság gyönyörködtet!

Aligha akad másik olyan óramárka, amelyik komolyabban venné e mottót. Szinte heti rendszerességgel érkezik tőle valami újdonság. Hol hóbortos, tréfaszámba menő, máskor igencsak jól kinéző, figyelemre érdemes modellekkel rukkol elő. Igaz, általában egyetlen modellcsaládra fokuszálunk, holott a G-SHOCK-on túl is van élet…

G-SHOCK

CASIO G-SHOCK SKELETON CAMOUFLAGE kollekció. Forrás: CASIO

Azonban a szabályt erősítve most sem a kivétel következik, hiszen a legfrissebb kiadások közül három, az utóbbi években rivaldafénybe állított, újfent felkapott széria, a G-SHOCK családfát terebélyesíti.

A tartalom nem elérhető!
Engedélyezd a sütiket, hogy felold a tiltást.

Átlátszó kicsit

Valóban csak kicsit – ahogy arra a gyártó is hivatkozik – hiszen nem úgy, mint a néhány hónappal korábban bemutatott teljesen átlátszó kiadások, a CASIO G-SHOCK CAMOUFLAGE modellek áttetsző, rugalmas részein, illetve a részben fémmel borított testükön terepmintás festés – lézergravírozás látható.

CASIO G-SHOCK SKELETON CAMOUFLAGE GM5600SCM-1ER. Forrás: CASIO
CASIO G-SHOCK SKELETON CAMOUFLAGE GM5600SCM-1ER. Forrás: CASIO

Szürke 50 árnyalata

Hogy mennyire perverz, a téli álcaruhát viselő G-SHOCK kollekció bemutatása a tavasz kezdetén, fene se tudja, de lehetséges, hogy a CASIO előre látta a márciusi hóesést. Bízzunk benne, hogy áprilisra valami tavaszi, illetve már nyáridéző dizájnnal rukkol elő…

Az viszont már elég nehéz megérteni, mitől SKELETON, azaz csontváz kialakítású e sorozat…? Az órás világban ez ugye egészen mást jelent, mint egy többé-kevésbé áttetsző szíj…

CASIO G-SHOCK SKELETON CAMOUFLAGE GM110SCM-1A. Forrás: CASIO

Menő

Hagyjuk is a mélyreható elemezgetést, semmi szükség rá! Senkit sem érdekel. A lényeg, hogy az újdonságok valóban újszerűnek ható megjelenéssel néznek ki jól. A CASIO G-SHOCK alapvetően ezért kedvelt.

Természetesen nem másodlagos a kedvező ár, ami igaz, egyre nagyobb léptékben konvergál a 100.000 forinthoz, sőt akadt néhány korábbi kiadás, ami meg is haladta, nem is kevéssel ezt a lélektani határt. Ám az itt mutatott modellek ára szerencsére alatta marad.

CASIO G-SHOCK SKELETON CAMOUFLAGE GM6900SCM-1. Forrás: CASIO

A (modellfüggő módon) 70.000 – 90.000 HUF közé eső árért cserébe vagány, egyszersmind elpusztíthatatlan időmérő figyelhet a csuklón, ami mellesleg atompontos, hála letölthető telefonos applikációs szinkronizációnak, és egy csomó trükköt tud, az ébresztéstől, a LED háttér világításon át, a stopperig és a világidőig.

Hát nem érte meg mindez azt a kis hóesést és az éjszakai mínuszokat? J

CASIO