OMEGA x SWATCH MOONSWATCH “SNOOPY” !?

Snoopy nem csak a NASA-t, a Holdat és az Omega Speedmaster-t, de a biokerámiát is meghódítja? Nagyon úgy fest, pillanatokon belül érkezik a OMEGA x SWATCH MOONSWATCH “SNOOPY” !?

MOONSWATCH

2022-ben bombaként robbant az Omega tulajdonos SWATCH GROUP által bedobott “gumicsont”!

Szinte megszólalásig a jól ismert és sokak által kedvelt OMEGA SPEEDMASTER kollekció, legendás megjelenését megöröklő, olcsó, színes SWATCH órák mutatkoztak be.

Kvarc szerkezet, vitatható minőségű óratok, de mindenképp Speedmaster hangulat és végtelennek tűnő sorokban hömpölygő embertömeg, valamennyi olyan SWATCH üzletben, ahová szállítottak az OMEGA x SWATCH MOONSWATCH modellekből.

A legtöbb helyen máig nem, és nem is igen lesz kapható.

OMEGA x SWATCH MOONSWATCH "SNOOPY" érkezhet hamarosan? Forrás: SWATCH
OMEGA x SWATCH MOONSWATCH “SNOOPY” érkezhet hamarosan? Forrás: SWATCH

Variáns

Az idő múltával aztán csillapodni látszott az izgalom és az érdeklődés. Már a hazai márkaboltot sem keresik naponta százak, hogy vajon elérhető lesz -e idehaza. Láttuk, ahogy eszement áron kereskedtek a százezer forintos nagyságrendű órákkal, a legkülönfélébb használt-óra piacok felületein, de semmi sem tart örökké.

Érkeztek ugyan újabb verziók, “aranyos” mutatókkal, de hangulat már korántsem hágott a tető fokán úgy, miként történt ez a Moonswatch bemutatásának elején.

BUMM!

És ekkor dobta be 2024. január 25. napján a bombát – megint – a SWATCH, amikor a magyar idők szerinti délelőtti, kora reggeli órákban feltűnt egy rövid videó a gyártó közösségi oldalain!

OMEGA x SWATCH MOONSWATCH “SNOOPY” érkezhet hamarosan? Forrás: SWATCH

A videóban SNOOPY, a legendás és az Omega Speedmaster rajongók számára bizonyára nem ismeretlen rajzfilm – képregény hős vonyít a Holdra, de előtte még bezár egy OMEGA x SWATCH MOONSWATCH kollekcióba tartozó órákat hordozó bőröndöt.

Mit jelent mindez?

A nép hangja azonnal reagált.

Alig néhány óra telt el, de már több ezren találgatják, mi történik? Mi érkezik?

SNOOPY

A kedves kis kutya figura által bármilyen formában “megérintett” Omega Speedmaster modellekről tudható, hogy egyrészt rendkívül népszerűek, jópofák és nagyon keresettek mind a rajongók, mind a gyűjtők körében. Többek között a már említett használt – óra piacokon, az eredeti kiskereskedelmi ár dupláját, jobb időkben háromszorosát is érheti.

Súlyos milliókról beszélhetünk.

SWATCH

A rajongók készpénznek veszik az új OMEGA x SWATCH MOONSWATCH “SNOOPY” kiadás bejelentését, már csak az a kérdés, mikor száll le a Sas, s hogy az miként ölt majd testet, illetve “biokerámiát”? Mennyire talál majd lelkes fogadtatásra a közönség köreiben?

SWATCH