Mido Belluna Mysterious Date

Annyira azért nem titokzatos a Mido Belluna Mysterious Date, mint ahogy azt a nevéből sejteni lehet, de legalább valódi értéket is képes felmutatni – és most nem a gyémántokra kell gondolni.

Régi gond az óratervezőknél, hogy a csillogáson túl hogyan is keltsék fel a szebbik nem érdeklődését az órák iránt. A hitelválság éveiben a különböző komplikációkban látták a megoldást, ám a piac hamar bebizonyította, hogy egy az egyben ezeket nem lehet átültetni a férfiaknak szánt modellekből. Főleg a megjelenítésen kell dolgozni. Ha a Mido Belluna Mysterious Date férfi óra lenne, akkor a dátumot nyilván egy mutató jelezné ki. Itt azonban egy tárcsa jár körbe a számlap alatt, amely a számlapon lévő áttörések mellé rendelet értékeknél jeleníti meg a dátumot. Az aktuális dátumot nyilván a fekete pötty jelzi.

Mido Belluna Mysterious Date - ha a hercegnős rózsaszín sok lenne, kapható fémcsaton is
Mido Belluna Mysterious Date – ha a hercegnős rózsaszín sok lenne, kapható fémcsaton is

Hogy az óra ne csak cuki legyen, hanem tartalmas is, a Mido Belluna Mysterious Date megkapta a Swatch-csoport (amelynek a Mido tagja) aduászát, a 80-as kalibert. Ezzel immár hölgyek is élvezhetik a 80 órás járástartalék előnyeit, azaz a pénteken délután lerakott óra még hétfő reggel is járni fog. Ehhez hasonlót svájci versenytársak (de akár német vagy japán) ebben az árketóriában nem tudnak mutatni, azaz óriási előnyre tehet szert ezzel a márka.

Mido Belluna Mysterious Date
Mido Belluna Mysterious Date

A Mido Belluna Mysterious Date sikere azonban sokkal inkább a külsején múlik majd, mintsem műszaki paraméterein. Éppen ezért ha valaki túlságosan soknak tartja a hercegnős rózsaszín szíjat, annak a fémcsat jelenthet alternatívát. Biztos, ami biztos, a gyémántokat egyik modell számlapjáról sem hagyták el.

www.midowatches.com