Jön a tavasz

Ovális formájáról szinte azonnal felismerhető a Girard-Perregaux Cat’s Eye Plum Blossom, a márka hölgyeknek szánt idei újdonsága.

Egyből három kivitellel is jelentkeznek, köztük egy gyémántokkal teljesen kirakott ékszeróra változattal is. A két legnépszerűbb mégis inkább a gyöngyház illetve aventurin számlapos modell lesz. Jó látható, hogy árban is igyekeztek a lehető legszélesebb közönséget megszólítani, ezért arany mellett rozsdamentes acélból is készül változat, amely természetesen trió belépőmodellje. Ugyanakkor arra figyeltek, hogy a gyémánt erről se hiányozzon.

Girard-Perregaux Cat's Eye Plum Blossom - a belépőmodellnek is van bája
Girard-Perregaux Cat’s Eye Plum Blossom – a belépőmodellnek is van bája

Az óra báját azonban nem a gyémántok adják, azok már szinte kötelező elemek. A kismásodperc mutatójának helyén egy aprócska kis virágot találunk. Ez forog körbe, ezzel is jelezve az óra automata manufaktúra szerkezetének működését. Ahogy azt az óra neve is jelzi, nem csak úgy találomra választottak egy virágot. A japán kajszi ihlette meg a tervezőket, amely növény őshonos környezetében, Japánban, Kínában és Koreában a tavasz beköszöntét jelzi.

A tartalom nem elérhető!
Engedélyezd a sütiket, hogy felold a tiltást.

Az óra a kollekció szokásos méretében (35,4 mm x 30,4 mm) készül, azaz garantáltan feltűnő jelenség a csuklón. Az ár 4 millió forinttól indul.

Girard-Perregaux Cat's Eye Plum Blossom - változatok minden pénztárcához és korhoz
Girard-Perregaux Cat’s Eye Plum Blossom – változatok minden pénztárcához és korhoz

www.girard-perregaux.com