Birizgálni való

Az ékszereiről legalább annyira ismert a márka, mint óráiról. A Piaget Possession ráadásul mindkettőben megtalálható.

Hogy az ékszer- vagy az órakollekcióban mutatkozott be először a Possession talán nem is annyira fontos ma már, sokkal inkább maga az ötlet. Az elsőbbség nyilván az ékszervonalat illeti, gazdagságához és változatosságához az órakollekciónak még fel kell nőnie.

Piaget Possession - fonott szemekből álló a karperecként is szolgáló csat
Piaget Possession – fonott szemekből álló a karperecként is szolgáló csat

Tesznek is ezért. Az idei Possession-karóra újdonságok között találjuk a karperecként is szolgáló kivitelt, amelyről természetesen ennek ellenére sem hiányzik minden egyes Possession ékszerre jellemző képesség: van mit tekergetni rajta. Teljesen mindegy, hogy fülbevaló, medál vagy gyűrű, illetve jelen esetben óra, valamit mindig lehet birizgálni. Például akkor, amikor viselője elmerül gondolataiban, vagy esetleg zavarban van.

Piaget Possession - élőben is kimondottan kecses
Piaget Possession – élőben is kimondottan kecses

Az óra esetében ez a lünettát jelenti. Ennek egyenes következménye, hogy a 29 milliméteres tok oldalán nem lehet korona. A kvarc szerkezet mutatóit így a hátlapon tudjuk beállítani. Annak ellenére, hogy a Possession karórának közül ez a ritkább kivitel, nem limitált. Ugyanakkor csak márkabutikokban lesz kapható.

www.piaget.com

728x90